transplant de cornee la clinica ofta total din Romania

Cât costă un transplant de cornee la Clinica Ofta Total din Sibiu 

Dacă ai primit diagnosticul unei afecțiuni oculare care necesită un transplant de cornee și te preocupă cât costă această procedură, găsești răspunsul în acest articol. Transplantul de cornee este o interventie dificila dar care sa putut  realizate la Clinica Ofta Total din Sibiu.  

Citește în continuare și află când se recomandă și cât costă transplantul de cornee, precum și ce este inclus în prețul procedurii.   

Când este recomandat transplantul de cornee  

Keratoplastia (transplantul de cornee) reprezintă o intervenție chirurgicală sofisticată recomandată pentru diverse afecțiuni care au deteriorat grav corneea. Această procedură implică înlocuirea parțială sau totală a corneei afectate cu țesut sănătos, provenit de la o bancă de cornee. 

Transplantul de cornee se recomandă frecvent în cazul keratoconusului, în anumite afecțiuni degenerative, în cazul unor ulcerații și perforații ale corneei, în anumite infecții care nu răspund la antibiotice și complicații apărute ca urmare a unor intervenții anterioare.  

Cât costă un transplant de cornee la Clinica Ofta Total din Sibiu  

Dacă te întrebi cât costă un transplant de cornee, te putem asigura că prețul unei astfel de proceduri este unul accesibil, iar rezultatele obținute în urma operației merită pe deplin.  

Prețul unui transplant de cornee este individualizat, fiind determinat în urma unei consultații oftalmologice detaliate în cadrul căreia specialiștii evaluează nevoile specifice ale fiecărui pacient. 

În România, transplantul de cornee se face în doar câteva spitale și clinici publice și private.  

În județul Sibiu, Clinica Ofta Total are toate autorizațiile și acreditările necesare efectuării transplantului de cornee la cel mai bun preț. Printr-o astfel de abordare personalizată, specialiștii Ofta Total se asigură că prețul transplantului de cornee reflectă complexitatea și particularitățile procedurii, astfel încât să obțină cele mai bune rezultate posibile în restaurarea vederii și îmbunătățirea calității vieții pacientului.  

De aceea, este esențial să discuți cu medicul tău oftalmolog despre toate aspectele financiare implicate, înainte de a lua o decizie informată privind transplantul de cornee. La Clinica Ofta Total din Sibiu vei găsi tarife accesibile, fără a face compromisuri în privința calității serviciilor. 

Prețul transplantului de cornee poate să varieze, de la o clinică la alta, în funcție de o serie de factori. 

Ce este inclus în prețul transplantului de cornee  

În cadrul clinicii noastre, procedura chirurgicală propriu-zisă costă aproximativ 5000 euro, pentru un ochi.

Exista mai multe procedurii de transplant de cornee care implica diferite parti ale acesteia care pot fi transplantate in functie de zona care este afectata. La Ofta Total, putem realiza transplantul de cornee respectiv keratoplastia penetrantă, urmand ca in viitorul apropiat sa putem realiza si keratoplastia endotelială și keratoplastia lamelară anterioară. Află mai multe despre fiecare în parte aici.  

Astfel, în funcție de procedura prin care va fi realizată operația, prețul transplantului de cornee poate să varieze.  

Este important să menționăm că în prețul total al transplantului de cornee mai intră și câteva consultații preoperatorii esențiale, precum și investigatiile corneene, atunci când sunt necesare.  

Aceste evaluări și investigații suplimentare sunt parte integrantă a procesului pentru a asigura că procedura se desfășoară în condiții optime și că pacientul primește îngrijirea adecvată înainte de intervenția chirurgicală. 

Sfatul doamnei Prof. Dr. Adriana Stănilă 

Clinica Ofta Total a realizat cu succes, 3 operații de transplant de cornee in Sibiu, în cadrul unei echipe conduse de prof. dr. Adriana Stănilă, medic primar oftalmolog.  

Prof. Dr. Adriana Stănilă încurajează pacienții cărora li s-a indicat un transplant de cornee să caute informații detaliate despre procedură și să aleagă o clinică autorizată și de încredere pentru a efectua operația. 

De asemenea, Dr. Adriana Stănilă sfătuiește pacienții să se informeze cu privire la costurile implicate, discutând în detaliu cu echipa medicală responsabilă. A lua decizii informate și a colabora strâns cu profesioniștii din domeniul medical sunt pași esențiali pentru a asigura succesul și siguranța transplantului de cornee.  

Urmează să faci un transplant de cornee și te interesează cât costă această operație? Fă-ți o programare la Ofta Total și vino să discuți cu unul dintre specialiști noștri. Pe baza unei evaluări și a istoricului tău medical, vom discuta împreună detaliile și prețul transplantului de cornee.  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top