Interventii Chirurgicale

Inverventii Chirurgicale sibiu

Despre interventiile chirurgicale ale clinicii Ofta Total

In cazul in care este necesara o interventie chirurgicala la nivelul ochilor, aceasta va fi aranjata in clinica noastră dotata cu sala de operatie profesionala. Pentru un diagnostic competent, medicii folosesc masuratori precise, asistate de un computer, ale tuturor parametrilor biologici specifici ochiului uman. Datele sunt stocate pe computerul clinicii si sunt asociate, prelucrate si analizate cu datele obtinute prin alte cercetari functionale.
Salile de operatie ale Clinicii Oftalmologice Ofta Total Sibiu sunt amenajate dupa cele mai noi standarde de calitate in domeniul medical oftalmologic. Centrul nostru medical este dotat cu echipamente de ultima generatie. Chirurgia cataractei este dotata acum cu un aparat modern de facoemulsificare, care mareste siguranta interventiei chirurgicale.

Suntem mereu

La dispozitia ta

Acordam o mare importantă calitatii consultatiilor de oftalmologie. Acesta este motivul pentru care echipa noastra are medici oftalmologi cu o vasta experienta in corectarea erorilor de refractie la ochelari sau lentile de contact.

Gama noastra completa de tratamente prin interventii chirurgicale

Centrul nostru medical de oftalmologie Ofta Total dispune de o gama larga de interventii chirurgicale care acopera orice afectiune a ochiului uman printr-un tratament eficient, stabilit dupa o consultatie optica:

Avantajele interventiilor chirurgicale Sibiu

De ce sa alegi clinica Ofta Total?

Echipa profesionista

Echipa clinicii orftalmologice Ofta Total este formata din membrii cu o larga experienta in domeniul de interventii chirurgicale.

Aparatura performanta

Aparatura din clinica noastra este de ultima generatie, asigurand astfel calitatea interventiilor chirurgicale.

Servicii profesionale

Avand o echipa numeroasa si profesionala, interventiile chirugicale oferte de clinica noastra sunt printre cele mai calitative.

Tratamente moderne

Cu ajutorul echipamentului de ultima generatie, tratamentele sunt actuale si eficiente.

Chirurgie refractiva cu laser

Interventiile chirurgicale in tratamentul cataractei se realizeaza cu cel mai nou aparat de facoemulsificare.

Preturi accesibile

Interventiile chirurgicale prestate de medicii clinicii Ofta Total se gasesc la un pret accesibil.

Tratamente personalizate

Fiecare pacient este consultat in detaliu pentru a-i putea oferi cele mai calitative interventii chirurgicale.

Departamente variate

Pe langa departamentul de interventii chirugicale mai exista cate un departament pentru tratarea oricarei afectiuni oftalmologice.

Tratamente prin interventii chirurgicale Sibiu

Centrul nostru medical Ofta Total este dotat cu cea mai noua aparatura pentru a oferi o siguranta suplimentara in ceea ce priveste departamentul de interventii chirurgicale. Medicii sunt dotati si ei cu o experienta vasta si preseteaza printre cele mai calitative servicii, astfel incat pacientii nostri sa fie sanatosi si multumiti de rezultatele tratementelor oferite de noi.

Tratamentul de care este nevoie in functie de afectiunea oftalmologica va fi stabilit in urma consultului. Nu ezita sa iti faci o programare pentru un consult, de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 – 21:00, fie telefonic, fie la sediul nostru de la adresa mentionata la contact.

Daca, dupa consultarea de catre medicul oftalmolog, acesta consideră ca starea pacientului poate fi vindecata prin tratament, atunci i se va prescrie un tratament specific.

Nu iti neglija cel mai important simt uman. 

interventii chirurgicale clinica ofta total sibiu

Pacientii nostri sunt multumiti

Feedback-uri pozitive de la pacienti

Deoarece parerea si sanatatea pacientilor nostri este cea mai importanta, ne asiguram intotdeauna ca serviciile sunt pe masura asteptarilor si ca totul este in regula dupa interventiile chirugicale.
Servicii performante cu aparatura de ultima generatie

Programeaza-te la un consult

Afectiunile oftalmologice nu sunt chestiuni de amanat deoarece vederea este cel mai dezvoltat simt omenesc. Apeleaza-ne acum pentru a te programa la un consult. Pentru alte informatii sau pentru a interactiona cu noi, ne puteti gasi si pe Facebook.

Scroll to Top