Investigatii Oftalmologice

Investigatii oftalmologice Sibiu

Despre investigatiile oftalmologice oferite de clinica noastra

Clinica efectueaza examinari ale ochiului uman pentru a diagnostica evolutia anumitor boli (glaucom, degenerescenta maculara legata de varsta, etc.) si pentru a evalua pacientii inainte si dupa operatie.
Datorita progreselor tehnologice si medicale, exista tot mai multe investigatii care sunt benefice atat pentru pacient, cat si pentru medic. In cazul pacientilor, multe boli grave de ochi pot fi detectate cu usurinta, astfel incat numarul de nevazatori este redus si este convenabil pentru medic deoarece acesta poate sa emita tratamentul corect pe baza acestora.

Avem grija de tine

Prin Consultatiile Noastre

Deoarece investigatiile oftalmologice joaca un rol foarte important in sanatatea ochiului uman, va recomandam un consult in cazul in care aveti un anumit disconfort la acest nivel.

Investigatii Oftalmologice Sibiu

Ce fel de investigatii se gasesc la clinica noastra?

Ecografia oculo-orbitara

Ecografia normala si nedureroasa, permite evaluarea tesutului moale al orbitei, a intregului ochi si a diferitelor structuri oculare.

Biometria oculara

Este folosit in principal pentru a determina valoarea lentilelor intraoculare implantate în timpul operatiei de cataracta.

Pahimetrie

Este valoarea grosimii corneei in microni si se realizeaza cu diferite aparate pentru a determina afectiuni ale corneei.

Angiofluorografie

Este un studiu invaziv care implica injectarea intravenoasa a agentului de contrast fluorescein pentru a observa retina si circulatia coroidală.

Topografie corneana

Este o examinare pentru a evalua forma corneei, care poate fi folosita pentru depistarea precoce si urmarirea anumitor boli ale corneeii.

Microscopie speculara

Joaca un rol foarte important in evaluarea numarului, densitatii si structurii celulelor endoteliale corneene, cel mai profund strat, si mentinerea transparentei acestuia.

Perimetria computerizata - CV

Are ca scop stabilirea functiei nervului optic, astfel pentru pacientii cu afectiuni oculare si cu presiune intraoculara mare, este bine sa se efectueze astfel de investigatii de rutină dupa varsta de 45-50 ani.

Tomografia in coerenta optica OCT

Este o examinare oculara foarte complexa, care poate evalua structura retinei, aceasta neputand fi evaluata prin alte metode imagistice si este foarte utila in cazul bolilor retinei.

Gama completa de investigatii oftalmologice

Clinica Ofta Total din Sibiu beneficiaza de aparatura de ultima generatie folosita in scopul investigatiilor oftalmologica cat mai precise. Gama noastra de investigatii cuprinde urmatoarele:

femeie ochi obositi investigatii oftalmologice clinica ofta total sibiu

Cand sunt recomandate investigatiile oftalmologice?

Rolul investigațiilor oftalmologice in practica oftalmologiei este foarte important. Prin urmare, in dezvoltarea tehnologiei si a medicinei, au aparut tot mai multe studii, care sunt de ajutor medicilor oftalmologi in practica zilnica. De asemenea, pot ajuta pacientii prin depistarea precoce a bolilor oculare grave, reducand astfel numarul de nevazatori.
Oferim o gama foarte larga de investigatii oftalmologice, urmarind sa satisfacem orice pacient cu un raport excelent pret-performanta.
Deoarece examenele oftalmologice se bazează pe utilizarea unor echipamente foarte specializate, ele pot fi clasificate după cum urmează:

Sanatatea pacientilor este pe primul loc

Pacientii nostri se declara intotdeauna multumiti

Recomandam investigatiile oftalmologice pentru orice afectiune oculara. Inca de la cele mai mici simptome este necesar un consult. Vederea nu este o functie pe care trebuie sa o ignori.
pacient fericit in clinica ofta total sibiu dr stanila sibiu
Servicii performante cu aparatura de ultima generatie

Programeaza-te la un consult

Afectiunile oftalmologice nu sunt chestiuni de amanat deoarece vederea este cel mai dezvoltat simt omenesc. Apeleaza-ne acum pentru a te programa la un consult. Pentru alte informatii sau pentru a interactiona cu noi, ne puteti gasi si pe Facebook.

Scroll to Top