Optica Medicala

Optica Medicala Sibiu

Despre optica medicala a clinicii Ofta Total Sibiu

Confortul vizual al purtatorului de ochelari depinde de calitatea lentilei si de procesarea aplicata lentilei, care poate crea imagini clare, elimina reflexiile iritatoare si perceptia naturala a imaginii. Lentilele si ramele trebuie sa indeplineasca cerinte de calitate si nu in ultimul rand sunt cerintele estetice.
Gama de produse pe care o oferim este foarte larga, avand ca scop satisfacerea nevoilor oricarui pacient intr-un mod excelent raport calitate-preț.

Optica medicala

La Dispozitia Clientilor

Aceste servicii sunt esentiale atunci cand apar anumite afectiuni in ceea ce consta calitatea vederii. Afectiuni care se pot trata usor cu ajutorul serviciilor de optica medicala de la clinica noastra.

Optica Medicala Sibiu

Ce includ serviciile noastre de optica medicala?

Determinare dioptrii

Determinarea dioptriei este un pas cheie in identificarea ochelarilor potriviti pentru tine. Dupa ce ai discutat cu expertii nostri, vei primi o consultatie pentru a determina dioptria corecta.

Examenul fundului de ochi

Examenul fundului de ochi este folosit pentru a diagnostica bolile retinei si coroidiene, care sunt membrane atasate de retina.

Biomicroscopie oculara

Cu ajutorul procedeului de biomicroscopie putem inspecta pleoapele, conjunctiva, sclera, corneea, camera anterioara, irisul, pupila si cristalinul.

Tensiune oculara

Valoarea normala a tensiunii oculare este de 10 pana la 20 de milimetri coloana de mercur. Presiunea oculara este mare la persoanele cu glaucom.

Camp vizual

Inspectia campului vizual se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv numit perimetru, care studiaza sensibilitatea ochiului la lumina in fiecare zona a campului vizual.

Depistarea astigmatismului

Astigmatismul este o anomalie cauzată de afectiunea sferica a corneei, face ca raza de curbura a intregii suprafete sa fie diferita.

Depistarea glaucomului

Aceasta afectiune oftalmologica se poate determina cu ajutorul inspectiei campului vizual si prin masurarea tensiunii oculare.

Keratometrie

Keratometria masoara curbura corneei cu ajutorul unui dispozitiv numit keratometru.

optica medicala clinica ofta total dr adriana stanila sibiu

Ce aleg clientii nostri?

Ochelari sau lentile? La alegerea pacientului.

Ca sa ne asiguram ca totul a mers conform planului, la consultul periodic unde verificam starea pacientului postoperator, ii cerem totodata si un feedback in legatura operatiei. Parerea pacientilor nostri conteaza.
Servicii performante cu aparatura de ultima generatie

Programeaza-te la un consult

Afectiunile oftalmologice nu sunt chestiuni de amanat deoarece vederea este cel mai dezvoltat simt omenesc. Apeleaza-ne acum pentru a te programa la un consult. Pentru alte informatii sau pentru a interactiona cu noi, ne puteti gasi si pe Facebook.

Despre pacientii multumiti de serviciile de optima medicala oferite de Ofta Total Sibiu

Activitatile noastre se bazeaza pe pregatire profesionala excelenta si continua, atat cu o echipa performanta, cat si cu echipamente moderne de diagnosticare, compasiune si respect pentru pacientii de toate varstele. Entuziasmul si dedicarea echipei au devenit baza dezvoltarii continue a companiei si a castigarii unei clientele loiale.

Cat de importanta este vederea in viata de zi cu zi?

Ochii ne oferă 80% din informatiile despre mediu.Totodata, vederea este considerata si cel mai important simt al corpului uman.

Performanta scolara, dar si cea  profesionala, precum si calitatea vietii in sine, depind de functia optica. Dar examenele oftalmologice nu inseamna doar corectarea vederii.

Structura ochiului poate indica starea noastra generala de sanatate. Prin urmare, sunt necesare examinari oculare regulate inca din primul an de viata pentru a putea beneficia de o viata cat mai sanatoasa si ideala. 

Nu iti neglija aceasta functie. Este recomandat sa mergi la un consult o data la timpul recomandat de medicul oftalmolog pentru a mentine starea de sanatate a aparatului vizual. 

Multa lume tinde sa amane atunci cand apar simptome minore, insa aceste simptome pot fi semnale catre o problema majora. Nu ignora aceste simptome si programeaza-te la un consult cat de curand posibil. 

Fa-ti timp pentru tine si sanatatea ta, de restul ne ocupam noi!

Scroll to Top