Tratament Cataracta

Tratament cataracta Sibiu

Despre tratamentul cataractei efectuat de clinica noastra

Cataracta presupune o slăbire progresivă a vederii datorită pierderii transparenței cristalinului şi se poate forma pe oricare dintre cele 3 straturi ale lentilei: capsulă, cortex sau nucleu. Poate afecta doar un ochi sau ambii ochi. În stadii avansate, netratată, poate avea complicații grave, inclusiv pierderea vederii.

Singurul tratament pentru cataracta este indepartarea cristalinului natural opac si inlocuirea acestuia cu un cristalin artificial. Chirurgia cataractei se efectuează atunci cand stadiul de dezvoltare interfereaza si impiedica activitatea normală zilnica a pacientului.

Suntem mereu aici

Pentru Tine

„Imediat ce sesizati dificultati de vedere, va recomandam un consult oftalmologic. Cataracta depistata la timp este mult mai usor de tratat, decat cea avansata a carui interventie chirurgicala este mult mai grea.”

Alege Ofta Total pentru tratament cataracta!

TRATAMENT CATARACTA SIBIU

De ce sa alegi serviciile noastre?

Durata operatiei

Atunci cand nu este intr-o stare avansata, operatie impotriva cataractei dureaza pana la 10 minute.

Aparatura moderna

Operatia impotriva cataractei se realizeaza printr-un aparat de facoemulsificare de ultima generatie.

Operatie fara bisturiu

Cu laserul de femtosecunda LensX suntem primii din Sibiu care va ofera operatie de cataracta fara bisturiu, cu o precizie si siguranta ridicate.

Experienta vasta

La clinica Ofta Total se realizeaza peste 700 operatii impotriva cataractei anual.

Investigatii amanuntite

Atunci cand pacientul se decide ca vrea sa se opereze, medicul ii va face investigatii precum biometrie, pahimetrie, ecografie, OCT macula sau nerv optic.

Medici profesinisti

Fondatoarea clinicii, medic oftalmolog, are o experienta de 30 ani in ceea ce priveste domeniul oftalmologiei.

Alegerea cristalinului artificial

Clinica Ofta Total dispune de cele mai moderne tipuri de cristaline artificiale, iar alegerea unuia se va face pe baza investigatiilor.

Verificare periodica

Pentru a ne asigura ca totul a mers asa cum ar fi trebuit, pacietul este chemat la un consult periodic.

simtome cataracta tratament cataracta clinica ofta total sibiu

Simptomele Cataractei

Deoarece cataracta netratata/neoperata poate duce chiar si la pierderea vederii, este recomandat ca imediat ce apar aceste simptome sa apelati un medic oftalmolog care v-ar putea ajuta cu tratarea prin operatie a acesteia, si salvarea vederii in acelasi timp:

Cauzele Cataractei

Cataracta poate sa fie tratata doar prin intermediul operatiei. Exista cateva cauze de care ne este inevitabil sa ne aparam:
Operația de cataractă în clinica OftaTotal din Sibiu

Pacienti fericiti si sanatosi

Parerea pacientilor nostri postoperator

Ca sa ne asiguram ca totul a mers conform planului, la consultul periodic unde verificam starea pacientului postoperator, ii cerem totodata si un feedback in legatura operatiei. Parerea pacientilor nostri conteaza.
Servicii performante cu aparatura de ultima generatie

Programeaza-te la un consult

Afectiunile oftalmologice nu sunt chestiuni de amanat deoarece vederea este cel mai dezvoltat simt omenesc. Apeleaza-ne acum pentru a te programa la un consult. Pentru alte informatii sau pentru a interactiona cu noi, ne puteti gasi si pe Facebook.

Scroll to Top