Tratamente Laser

Tratamente laser sibiu

Totul despre acest tratament laser

Oftalmologia este primul domeniu in care s-a cercetat utilizarea laser-ului în scop terapeutic. De asemenea, este din ce in ce mai utilizat in oftalmologie pentru tratamentul bolilor sau pentru prevenirea complicatiilor si pentru interventii cu semnificatie estetica.
Cu toate acestea, cel mai frecvent, laserele sunt folosite pentru a corecta erorile de refractie (miopie, hipermetropie, astigmatism). Gradul de miopie poate fi redus foarte precis la 6-7 dioptrii, gradul de hipermetropie poate fi redus la 3-4 dioptrii, iar astigmatismul poate fi redus la maxim 3 grade.

MEREU AICI

Pentru Pacientii Nostri

La centrul medical oftalmologic Ofta Total oferim tratamente laser calitative cu o performanta de nivel inalt. Acest tip de tratament este 100% sigur, iar echipa noastra va face tot posibilul ca totul sa decurga ideal.

Tipuri de tratament laser

Tratamentul cu laser trateaza retina ischemica, prevenind formarea de noi factori de crestere a vaselor de sange. Laserul este folosit si pentru a reduce cantitatea de lichid din straturile retinei (edem macular diabetic).

Fotocoagularea cu laser este o metoda de tratament care realizeaza efectul coagularii termice asupra straturilor mai profunde ale retinei.

Fotocoagularea maculara poate opri sau incetini sangele sau lichidul din ochi.

Aceasta este o procedura unica, scurta, nedureroasa, efectuata intr-o clinica de oftalmologie. In timpul tratamentului cu laserul YAG, capsula posterioara neclara este indepartata de pe axa optica, permitand o buna recuperare vizuala.

Tratamentul cu laser YAG se efectueaza la o clinica de oftalmologie si este un tratament nedureros intr-un timp scurt de aproximativ 5 minute

Procedura implica aplicarea unui punct laser pe o zona a retinei departe de macula, provocand o constrictie anormala a vaselor de sange si respectiv vindecare acestora. Majoritatea pacientilor au nevoie de doua pana la trei cure de tratament.

Tratamente Laser Sibiu

In ce se folosesc tratamentele laser a clinicii Ofta Total?

Chirurgia Refractiva

Cu ajutorul chirurgiei de refracție, schimbam puterea de refracție a corneei sau a cristalinului, iar astfel iti poți restabili vederea.

Corectarea Miopiei

Miopia poate fi redusă la 6-7 dioptrii cu mare precizie.

Corectarea Hipermetropiei

Hipermetropia poate fi redusa pana la 3-4 dioptri.

Corectarea Astigmatismului

Astigmatismul poate fi redus pana la maximum 3 dioptrii.

Tratarea Cataractei

Cataracta este cauza principala a pierderii vederii si, din fericire, operatia de cataracta corecteaza problemele de vedere.

Vitreoliza Laser

Vitreoliza este un proces eficient si minim invaziv, care utilizeaza un laser special YAG care dizolva opacitatea vitroasă a ochiului.

Operatia de Glaucom

Despre glaucom trebuie sa stim ca vorbim despre niste boli oculare care afectează nervul optic, din aceasta cauza aceasta interventie nu accepta amanare.

Fotocoagulare laser a retinei

Fotocoagularea retiniana și fotocoagularea totala cu laser sunt interventii chirurgicale minim invazive.

Tratamentele laser a cataractei oferite de clinica Ofta Total din Sibiu

Operatie de cataracta este cea mai efectuata procedura din cadrul clinicii Ofta Total, iar potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, cataracta este considerata a fi principala cauza a pierderii vederii. Insa datorita operatiei de cataracta prin acest tratament cu laser, aceasta poate corecta problemele de vedere.

Varstnicilor, atunci cand nu pot desfasura activitati normale zilnice, se recomanda operatia de cataracta si aranjarea acesteia in functie de starea pacientului.

In situatii de urgenta (expansiune, supramaturitate, cataracta traumatica), este necesar sa se intervina cat mai curand posibil.

Pacienti fericiti si sanatosi

Parerea pacientilor nostri postoperator

Ca sa ne asiguram ca totul a mers conform planului, la consultul periodic unde verificam starea pacientului postoperator, ii cerem totodata si un feedback in legatura operatiei. Parerea pacientilor nostri conteaza.
tratamente laser dr stanila ofta total
Servicii performante cu aparatura de ultima generatie

Programeaza-te la un consult

Afectiunile oftalmologice nu sunt chestiuni de amanat deoarece vederea este cel mai dezvoltat simt omenesc. Apeleaza-ne acum pentru a te programa la un consult. Pentru alte informatii sau pentru a interactiona cu noi, ne puteti gasi si pe Facebook.

Scroll to Top