echipa clinicii de oftalmologie dr stanila sibiu

„Am în echipă medici oftalmologi foarte bine pregătiți!” – Prof. Univ. Dr. Adriana Stănilă

Prof. Univ. Dr. Adriana Stănilă 

Te invit să descoperi echipa cu medici oftalmologi pregătiți și renumiți din Sibiu, adică echipa Clinicii Ofta Total, locul unde sănătatea ochilor este tratată cu cea mai mare grijă și competență. Cu o experiență vastă și diversificată în diferite domenii ale oftalmologiei, medicii de la Clinica oftalmologică Ofta Total din Sibiu sunt dedicați să ofere cele mai bune soluții pentru pacienții lor. 

La Ofta Total vei gasi cei mai buni oftalmologi din Sibiu 

 Echipa de medici oftalmologi de la Clinica Ofta Total este formată din profesioniști cu o înaltă calificare și o pasiune profundă pentru îmbunătățirea sănătății ochilor.  

Printre cei mai buni medici din Sibiu care stăpânesc aspecte complexe și variate ale oftalmologiei, astfel încât ne putem mândri că oferim o gamă foarte largă de servicii, de la investigații și examinări, la intervenții chirurgicale și tratamente laser și optică medicală.  

Sunt Prof. Unv. Dr. Adriana Stănilă, medic primar oftalmolog și profesor la Facultatea de Medicină a Universității Lucian Blaga din Sibiu, România. Sunt fondator și administrator al Centrului Medical Dr. Stănila – Ofta Total din Sibiu, România. Cu o experiență practică de peste 40 de ani în oftalmologie, am efectuat mii de intervenții chirurgicale pentru cataractă, glaucom, patologia pleoapelor, a căilor lacrimale și altor afecțiuni oftalmologice. 

Sunt membră fondatoare a Societății Române de Contactologie și organizator al Conferinței Naționale Anuale. Sunt, de asemenea, președinte al Societății Române de Lentile de Contact și Suprafețe Oculare (RCLSO), vicepreședinte al Societății Europene a Lentilelor de Contact (ECLSO) și ambasador pentru România în cadrul organizației mondiale TFOS. 

În continuare vă voi prezenta și restul echipei medicale Ofta Total. 

Dr. Dan Stănilă

Dr. Dan Stanila Ofta Total Sibiu

Dr. Dan Stănilă este medic specialist oftalmolog, doctor în Științe Medicale și asistent universitar la Facultatea de Medicină, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, România.  

Dr. Stănilă este autor sau coautor al 5 cărți, a publicat 24 de lucrări științifice și a prezentat peste 70 de comunicări științifice la diverse reuniuni de profil. Domeniile sale de competență includ chirurgia oftalmologică de pol anterior, consultații și investigații oftalmologice complexe.  

Este, de asemenea, organizator al Conferinței Naționale Anuale și administrator al Centrului Medical Dr. Stănilă – clinica Ofta Total din Sibiu. 


Dr. Vlad Rusu

Dr. Rusu lucrează alături de Prof. Dr. Adriana Stănilă de 16 ani, începând cu perioada rezidențiatului. În prezent, activitatea sa profesională cuprinde consultații specializate, investigații de înaltă precizie, tratamente medicale personalizate și chirurgie vitreo-retiniană.  

Cu o experiență bogată și o competență vastă în domeniul oftalmologiei, Dr. Rusu este recunoscut pentru abordarea sa profesionistă și pasionată față de fiecare caz în parte. Prin expertiza sa, el contribuie la menținerea standardelor ridicate ale Clinicii Ofta Total și asigură o experiență medicală de calitate superioară pentru fiecare pacient. 


Alina Stănilă-Panga

Alina Stănilă-Panga este medic specialist oftalmolog, doctor în Științe Medicale. 

Are experienta deosebită în chirurgia polului anterior, chirurgia pleoapelor, tratamentul strabismului, afecțiunilor căilor lacrimale, glaucomului și intervențiilor laser oftalmologice. De-a lungul a aproximativ 10 ani, a fost un membru activ al echipei clinicii Ofta Total, contribuind semnificativ timp de 5 ani ca medic specialist oftalmolog, oferind consultații specializate, inclusiv în cadrul contractelor cu CNAS, atât pentru adulți, cât și pentru copii.  

Dr. Stănilă-Panga este dedicată tratamentului medical și chirurgical al afecțiunilor suprafeței oculare și are o experiență bogată în prescrierea lentilelor de contact moi și semidure. De asemenea, este foarte implicată în cercetare, fost investigator clinic în două studii clinice. 


Dr. Andreea Botezan

Andreea Botezan este medic primar oftalmolog și doctor în Științe Medicale. 

De la începutul studiilor universitare, a fost atrasă de oftalmologie, o specialitate care îmbină armonios aspectele medicale și chirurgicale. Cu o experiență de aproximativ 14 ani în cadrul echipei clinicii Ofta Total, a activat între 2010 și 2014 ca medic rezident, din 2014 ca medic specialist oftalmolog, iar din 2021 ca medic primar oftalmolog. 

În cadrul clinicii Ofta Total dr. Botezan desfășoară consultații specializate, atât pentru adulți cât și pentru copii, inclusiv în cadrul contractelor cu CNAS, acordând diagnostic și tratament pentru urgențe oftalmologice, precum și tratamente laser pentru pol anterior și posterior și proceduri de crosslinking cornean. Are expertiză în prescrierea lentilelor de contact moi și în ortocheratologie. 


Dr. Mihaela Florescu

Dr. Mihaela Florescu este medic primar oftalmolog și doctor în Științe Medicale. 

În anul 2007 a început să profeseze ca medic rezident oftalmolog, devenind specialist în 2012, iar în 2019 a obținut certificatul de medic primar oftalmolog. Cu o experiență de 15 ani în echipa Clinicii Ofta Total, desfășoară consultații specializate și participă în contractele cu CNAS, efectuează investigații oftalmologice complexe de pol anterior și posterior, dar și tratează urgențe oftalmologice la adulți și copii. 


Dr. Elena Mihai

Dr. Elena Mihai este medic primar oftalmolog și unul dintre cei mai buni medici oftalmologi din Sibiu.

A absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara în anul 1988. Diploma de specialitate în oftalmologie a obținut-o în 1998 la Cluj-Napoca, iar examenul de primariat l-a susținut în 2003, tot la Cluj-Napoca. Titlul de doctor în Medicină l-a obținut în 2008 la UMF Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca. 

În ceea ce privește activitatea medicală, dr. Elena Mihai efectuează intervenții chirurgicale pentru cataractă, pterigion și afecțiuni ale pleoapelor. De asemenea, administrează injecții intravitreene. 


Dr. Andreea Crețu

Dr Andreea Cretu Clinica Ofta Total Sibiu

Dr. Andreea Crețu este medic specialist oftalmolog. 

A optat pentru oftalmologie datorită diversității și complexității acestei ramuri a medicinei, atât din perspectivă medicală, cât și chirurgicală. Ea crede că, în ciuda progresului științific și a performanței tot mai ridicate a echipamentelor medicale, precizia și atenția la detalii rămân esențiale în oftalmologie.  

În prezent, la Ofta Total, oferă consultații pentru adulți și copii, efectuând toate investigațiile suplimentare necesare (OCT, câmp vizual, ecografie, biometrie, pahimetrie, IDRA, topografie corneană), capsulotomii și iridotomii laser Yag, laser IPL, injecții intravitreene și intervenții chirurgicale la adulți. Cariera sa chirurgicală este încă în curs de dezvoltare. 

În clinica noastră din Sibiu, sau în celelalte 3 cabinete din județ, sibienii au acces la servicii oftalmologice moderne  

În inima orașului Sibiu, locuitorii se bucură de accesul la servicii oftalmologice moderne și de încredere, oferite de Clinica Ofta Total. Personalul nostru lucrează strâns pentru a oferi fiecărui pacient o evaluare completă și un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor individuale. Clinica oftalmologică din Sibiu reprezintă un punct de referință în îngrijirea de calitate superioară a pacienților cu afecțiuni oculare.  

Pe lângă echipa formată din medici oftalmologi pregatiti din Sibiu, unul dintre aspectele distinctive ale clinicii noaste mai este și investiția continuă în echipamente de ultimă generație, care permit diagnosticarea și tratamentul eficient al unei game variate de afecțiuni oftalmologice. Astfel, pacienții beneficiază de tehnologii avansate și de proceduri precise, menite să le asigure cea mai bună sănătate oculară posibilă. 

Datorită fuziunii dintre tehnologia avansată și abilitățile specialiștilor dedicati, Clinica Ofta Total reprezintă un pilon solid în asigurarea sănătății ochilor locuitorilor din Sibiu. 

Ai grijă de ochii tăi, prin controale regulate la medicul oftalomog  

Îngrijirea ochilor este crucială pentru o viață sănătoasă, în care să îți poți desfășura activitățile preferate fără bariere. Prin urmare, este esențial să acorzi atenție o specială sănătății ochilor tăi, efectuând controale regulate la cei mai buni medici oftalmologi din Sibiu. Controalele de rutină sunt o necesitate, pentru că te pot ajuta să detectezi și să tratezi problemele oftalmologice încă din stadii incipiente. 

Clinica Ofta Total din Sibiu este locul perfect în care îți poți îngriji ochii. Echipa de medici oftalmologi dedicați și experimentați îți oferă consultații personalizate și tratamente de cea mai înaltă calitate. 

Fă-ți o programare la Clinica Ofta Total și vino la o consultație la cei mai buni medici oftalmologi din Sibiu! 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top